#UDEN BORD# NØRRE NEBEL - FORM OG FRITID

Klingtingvej 21, 6830 Nørre nebel

200,00 DKK

Ved køb af mere end 1 bord, vil prisen være 175,00 DKK pr. bord

 

INFO: Hvis du bestiller mere end 1 bord, sørg for at bestille sammenhængende borde. (Brug bordplan for at se placering af borde)

OBS. Kræver at du er logget ind, for at bestille et bord.  

Dette er en vejledende bordplan af for hallen. Find din ønsket placering i feltet ovenfor. Du kan vælge mere end 1 bord i listen

Oplysninger:

Klingtingvej 21
6830 Nørre nebel
T: +45 28 29 90 23
E: info@jyskbazar.dk

Søndag d. 03-11-2024
Fra klokken 10:00 - 14:00

Information:

Kom til KÆMPE loppe og kræmmermarked i Form og Fritid - Nr nebel hallen, med ialt over 100 store stande, som er fyldt med spændende ting og sager, for hele familien til billige penge. Du finder nyt som brugt fra både private og erhvervsdrivende.
Kl. 10 vil alle kræmmere stå klar på deres pladser i hallerne, når der bliver åbnet op for besøgende. Der vil være rig mulighed for at købe både mad og drikke under hele arrangementet. Hallen er handicapegnet, så det er muligt at komme med kørestol og barnevogne. Vi frabeder dog kæledyr.
Entre koster blot 20 Kr. for voksne mens børn kommer gratis ind ifølge med voksen. Efter kl. 13 vil der være gratis entre for alle, der er åbent fra kl 10-14
Ønsker du at være sælger til kræmmermarked og børnebazar, så læs teksten som fortsætter nedenunder:


For sælgere!
Stande på (2x2m UDEN BORD/STOL) skal primært bestilles her på hjemmesiden, hvor det er muligt at betale med Dankort og mastercard.
En stand måler 2x2m som kan opstilles præcis som man ønsker det med borde tøjstativer eller møbler. HUSK: du skal selv medbringe bord, tøjstativer og stole osv. (Borde og stole kan lejes så længe lager haves. Bord 50,- og stol 20,- skal bestilles på forhånd via mail info@jyskbazar.dk da vi kun medtager til dem som er bestilt, de skal afhentes i hallen ved ankomst og leveres retur efter markedet hvor de blev afhentet) Standene er markeret med røde bånd . Det er ikke tilladt at flytte rundt på båndet eller stille op uden for denne.
Ved specielle spørgsmål bedes du kontakte os på mail.
Som sælger er det vigtigt at du printer din billet ud, eller har den klar på din telefon. Billetten kan findes på jyskbazar.dk når du er logget ind, under” mine oplysninger —> mine billetter” få minutter efter bestilling. Når du ankommer på dagen, skal du sørge for at melde din ankomst til en fra JyskBazar. De er oftest at finde ved hovedindgangen, hvor de tager imod alle, men kan på nogle tidspunkt være optaget eller ikke tilstede. Når man har købt en stand, har man selv valgt standnr. Og der vil være tilsvarende standnr på de røde bånd, som markerer hvor man skal stå. Har du fx “89” skal du stå mellem begge “89” tal.
Oversigten er som udgangspunkt kun vejledende, men vi bestræber os på at oversigten afspejler hallen, således at man får præcis den plads man har booket. I tilfælde af specielle situationer, hvor der f.eks. ikke er udsolgt eller mange afbud på dagen, kan det være nødvendigt at justere på oversigten.
Det er tidligst muligt at komme ind i hallen fra kl. 7.30 på dagen, og man skal have alle sine varer inde i hallen senest kl. 9:00, da vi på dette tidspunkt lukker alle døre frem til kl. 10, hvor der åbnes op for besøgende.
Der må IKKE pakkes sammen før kl. 14, hvor der igen vil blive åbnet for alle nødudgange.
Det er IKKE tilladt at sælge mad, drikke, alkohol, tobak, dyr og ulovlige varer/genstande.
Skulle du have nogle specielle behov eller spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os.
OBS. JyskBazar har ikke ansvar for jeres salg eller varer, så det er vigtigt at i selv kan stå inde for de ting i sælger. Samt i følger gældende dansk lovgivning.


Regler fra Brandmyndigheden, hvis disse ikke overholdes kan man blive bortvist uden advarsel

- Der må ikke anbringes udstillingsgenstande eller salgsvarer o.l. Af nogen art i gang arealer mellem standene samt ved nødudgange.

- borde, boder, udskykningsgenstande og andet inventar skal opstilles således afbenyttelsen af flugtveje ikke hindres

- affald osv må ikke spærre for flugtveje(gang arealer) og nødudgange.

- Levende lys/ild må ikke forefindes i hallen på noget tidspunkt

TILMELD VORES NYHEDSBREV

Kontakt

© 2015 - 2024 Jysk Bazar ApS. All Rights Reserved