*UDEN BORD* RØDEKRO

Østergade 40b, 6230 Rødekro

200,00 DKK

Ved køb af mere end 1 bord, vil prisen være 175,00 DKK pr. bord

 

INFO: Hvis du bestiller mere end 1 bord, sørg for at bestille sammenhængende borde. (Brug bordplan for at se placering af borde)

OBS. Kræver at du er logget ind, for at bestille et bord. Der er lukket for køb af borde.  

Dette er en vejledende bordplan af for hallen. Find din ønsket placering i feltet ovenfor. Du kan vælge mere end 1 bord i listen

Oplysninger:

Østergade 40b
6230 Rødekro
T: +45 28 29 90 23
E: info@jyskbazar.dk

Lørdag d. 05-11-2022
Fra klokken 10:00 - 14:00

Information:

Information:
Kom til kræmmermarked og børnebazar med op til 100 stande, som er fyldt med spændende ting og sager! Du finder nyt som brugt fra både private og erhvervsdrivende, der vil være noget for alle og enhver.
Kl. 10 vil alle kræmmere stå klar på deres pladser i hallerne, når der bliver åbnet op for besøgende. Der vil være rig mulighed for at købe både mad og drikke under hele arrangementet. Hallen er handicapegnet, så det er muligt at komme med kørestol og barnevogne. Vi frabeder dog kæledyr.
Entre koster blot 20 Kr. for voksne mens børn kommer gratis ind ifølge med voksen. Efter kl. 13 vil der være gratis entre for alle, der er åbent fra kl 10-14
Ønsker du at være sælger til kræmmermarked og børnebazar, så læs teksten som fortsætter nedenunder:

For sælgere!
Stande skal primært bestilles her på hjemmesiden, hvor det er muligt at betale med Dankort, mastercard og mobilpay. Har du problemer med dette kan du booke via mail: info@jyskbazar.dk eller på telefon 28299023
En stand måler som ca. 2x2m. På standen er der ingenting og man skal derfor selv medbringe bord, stol og evt tøjstil eller hvad man ønsker at bruge til at udstille sine varer.
Ved specielle spørgsmål bedes du kontakte os på mail.
Som sælger er det vigtigt at du printer din billet ud, eller har den klar på din telefon. Billetten kan findes på jyskbazar.dk når du er logget ind, under” mine oplysninger —> mine billetter” få minutter efter bestilling. Når du ankommer på dagen, skal du sørge for at melde din ankomst til en fra JyskBazar. De er oftest at finde ved hovedindgangen, hvor de tager imod alle folk. Dog kan de være fraværende hvis de er ude for at afværge nogle problemer. Når man har købt en stand, vil tilsvarende standnr. Ligge i en felt som viser hvor din stand er. Standen er markeret med kegler og disse skal respekteres! (Må ikke flyttes).
Plantegningen er som udgangspunkt kun vejledende, men vi bestræber os på at plantegningen afspejler hallen, således at man får præcis den plads man har booket. I tilfælde af specielle situationer, hvor der f.eks. ikke er udsolgt eller mange afbud på dagen, kan det være nødvendigt at justere på plantegningen.
Det er tidligst muligt at komme ind i hallen fra kl. 7.30 på dagen, og man skal have alle sine varer inde i hallen senest kl. 9:00, da vi på dette tidspunkt lukker alle døre frem til kl. 10, hvor der åbnes op for besøgende.
Der må IKKE pakkes sammen før kl. 14, hvor der igen vil blive åbnet for alle nødudgange.
Det er IKKE tilladt at sælge mad, drikke, alkohol, tobak, dyr og ulovlige varer/genstande.
Skulle du have nogle specielle behov eller spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os.
OBS. JyskBazar har ikke ansvar for jeres salg eller varer, så det er vigtigt at i selv kan stå inde for de ting i sælger. Samt at i følger gældende dansk lovgivning.

Regler fra Brandmyndigheden, hvis disse ikke overholdes bliver man bortvist uden advarsel

A: Der må ikke anbringes udstillingsgenstande eller salgsvarer o.l. Af nogen art i gang arealer mellem standene samt ved nødudgange.

B: borde, boder, udskykningsgenstande og andet inventar skal opstilles således afbenyttelsen af flugtveje ikke hindres

C: Til udsmykning ogbeklædning af standene.v. Må der ikke benyttes plastfolie, skumplast o.l. Brandimprægneret papir, hessian og lærred m.v vil dermed kunne anvendes


D: pyntegenstande og salgseffekteraf brændbart materiale må kun forefindes i ringe omfang på standen, overholdes dette ikke vil brandmyndigheden kræve det reduceret og letantændelige materialer må ikkeforefindes

E: affald osv må ikke spærre for flugtveje(gang arealer) og nødudgange.

F: Levende lys/ild må ikke forefindes i hallen på noget tidspunkt!

TILMELD VORES NYHEDSBREV

Kontakt

© 2015 - 2023 Jysk Bazar ApS. All Rights Reserved