*UDEN BORD* VARDE (VESTJYSK BANK SPORTIUM)

Lerpøtvej 55, 6800 Varde

200,00 DKK

Ved køb af mere end 1 bord, vil prisen være 175,00 DKK pr. bord

 

INFO: Hvis du bestiller mere end 1 bord, sørg for at bestille sammenhængende borde. (Brug bordplan for at se placering af borde)

OBS. Kræver at du er logget ind, for at bestille et bord. Der er lukket for køb af borde.  

Dette er en vejledende bordplan af for hallen. Find din ønsket placering i feltet ovenfor. Du kan vælge mere end 1 bord i listen

Oplysninger:

Lerpøtvej 55
6800 Varde
T: +45 28 29 90 23
E: info@jyskbazar.dk

Søndag d. 05-03-2023
Fra klokken 10:00 - 14:00

Information:

Kom til kæmpe loppe og kræmmermarked med op til 168 store stande, som er fyldt med spændende ting og sager! Du finder nyt som brugt fra både private og erhvervsdrivende, der vil være noget for alle og enhver.
Kl. 10 vil alle kræmmere stå klar på deres pladser, når der bliver åbnet op for besøgende. Der vil være rig mulighed for at købe både mad og drikke under hele arrangementet. Hallen er handicapegnet, så det er muligt at komme med kørestol og barnevogne. Vi frabeder dog kæledyr.
Entre koster 20 Kr. for voksne mens børn under 12år kommer gratis ind i følge med voksen. Efter kl. 13 vil der være gratis entre for alle, der er åbent fra kl 10-14
Ønsker du at være sælger på vores marked , så læs teksten som fortsætter nedenunder:

For sælgere!
Stande skal primært bestilles her på hjemmesiden, hvor det er muligt at betale med betalingskort.
En stand måler som udgangspunkt ca. 2x2m. Disse 2x2m kan udnyttes med borde, tøjstativer eller møbler osv. HUSK! Du skal selv medbringe stol(e) og evt inventar som bord eller tøjstativ til dine salgsvarer. Da man kun har 2x2m gulvplads per stand. (Borde og stole kan lejes så længe lager haves. Bord 30,- og stol 15,- skal bestilles på forhånd via mail info@jyskbazar.dk da vi kun medtager til dem som er bestilt, de skal afhentes i hallen ved ankomst og leveres retur efter markedet hvor de blev afhentet)
Ved specielle spørgsmål bedes du kontakte os på mail.
Som sælger er det vigtigt at du printer din billet ud, eller har den klar på din telefon. Billetten kan findes på jyskbazar.dk når du er logget ind, under” mine oplysninger —> mine billetter” få minutter efter bestilling.
Når du ankommer på dagen, skal du sørge for at melde din ankomst til en fra JyskBazar. De er oftest at finde ved hovedindgangen, hvor de tager imod alle folk. Når man har købt en stand fx NR 84, vil der vil ligge tilsvarende stand nr. på standende, som markerer hvilken stand man skal stå ved, dette nummer (lamineret A4) bedes returnere til personalet for genbrug i den lyserøde kasse. =)
plantegning er som udgangspunkt kun vejledende, men vi bestræber os på at planen afspejler hallen, således at man får præcis den plads man har booket. I tilfælde af specielle situationer, hvor der f.eks. ikke er udsolgt eller mange afbud på dagen, kan det være nødvendigt at justere på bordplanen.
Det er tidligst muligt at komme ind i hallen fra kl. 7.15 på dagen, og man skal have alle sine varer inde i hallen senest kl. 9:00, da vi bestræber os på at lukke alle døre frem til kl. 10, hvor der åbnes op for besøgende.
Der må IKKE pakkes sammen før kl. 14, hvor der igen vil blive åbnet for alle nødudgange.
Det er IKKE tilladt at sælge mad, drikke, alkohol, tobak, dyr og ulovlige varer/genstande.
Skulle du have nogle specielle behov eller spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os.
OBS. JyskBazar har ikke ansvar for jeres salg eller varer, så det er vigtigt at i selv kan stå inde for de ting i sælger. Samt at i følger gældende dansk lovgivning.

Regler fra Brandmyndigheden, hvis disse ikke overholdes kan man blive bortvist uden advarsel

- Der må ikke anbringes udstillingsgenstande eller salgsvarer o.l. Af nogen art i gang arealer mellem standene samt ved nødudgange.

- borde, boder, udskykningsgenstande og andet inventar skal opstilles således afbenyttelsen af flugtveje ikke hindres


- affald osv må ikke spærre for flugtveje(gang arealer) og nødudgange.

- Levende lys/ild må ikke forefindes i hallen på noget tidspunkt!

TILMELD VORES NYHEDSBREV

Kontakt

© 2015 - 2023 Jysk Bazar ApS. All Rights Reserved